KOTVA ZYKON na upevnenie schodov FZA-ST A4

Oceľová kotva ZYKON FZA DIN V 1211 GS/1212 GS:

Systém s najvyššou úrovňou bezpečnosti pri kotvení v trhlinovej zóne betónu.

Použitie:

Je vhodná na upevnenie kovových stúpadiel v exteriéri a v korozívne agresívnom prostredím.

Schválené pre:

– Betón C20/25 až C50/60, s trhlinami i bez trhlín

Vhodné taktiež pre:

– Betón C12/15
– Prírodný kameň s celistvou štruktúrou

Doručenie:

– V prípade tovaru skladom 1 – 2 pracovné dni.
– V prípade tovaru na objednávku 2-5 pracovných dní.

385.47574.42 s DPH

Vymazať
Popis

Oceľová kotva ZYKON FZA DIN V 1211 GS/1212 GS

fischer ZYKON kotva so zadným rezom FZA ST sa vyrába z nerezovej ocele. Je vhodná na upevnenie kovových stúpadiel v exteriéri a v korozívne agresívnom prostredím. Zadní rez sa vytvorí špeciálnym vrtákom FZUB počas vŕtania otvoru. Do otvoru sa osadí kotva predsadenou montážou a jej plášť sa prípravkom FZE Plus narazí na rozperný kužeľ. Tým vyplní zadní rez a vytvorí tvarový zámok, ktorý je zárukou maximálnej bezpečnosti v trhlinovej zóne betónu s veľkými trhlinami.

Výhody

  • S technológiou zadného rezu ZYKON s tvarovým zámkom v kotvenom podklade je možné dosiahnuť najvyššej bezpečnosti aj v trhlinovej zóne betónu s veľkými trhlinami.

Princíp funkcie / montáž

  • FZA ST je vhodná pre predsadenú montáž.
  • Zadný rez sa vytvorí počas vŕtania otvoru špeciálnym vrtákom FZUB.
  • Kotva sa osadí do vyvŕtaného otvoru a jej plášť sa montážnym prípravkom narazí na rozperný kužeľ. Tým vyplní zadný rez v otvoru a vytvorí tvarový zámok.
  • Potom je možné bremeno, napr. stúpadlo upevniť.

Montážna grafika 1Montážna grafika 1Montážna grafika 1Montážna grafika 1Montážna grafika 1Montážna grafika 1Montážna grafika 1

 Aplikácia

  • Stúpadlá (FZA-ST)

Schválené pre:

  • Betón C20/25 až C50/60, s trhlinami i bez trhlín

Vhodné taktiež pre:

  • Betón C12/15
  • Prírodný kameň s celistvou štruktúrou

Schválenia

  • ETA-98/0004
  • DoP No. 0208
Služby

NÁVRH NASADENIA NA MIERU

Na základe výkresovej dokumentácie a konzultácie detailov, Vám vieme na mieru vypracovať optimalizovaný projekt nasadenia, tzv. kladačský plán, s presným množstvom potrebného materiálu.

PORADENSTVO

Naši technici Vám vždy ochotne poskytnú odborné a kvalifikované poradenstvo, či už pri výbere vhodného technického riešenia, alebo samotnej realizácií Vášho projektu. Taktiež Vám vieme poradiť pri správnom výbere spotrebného materiálu vhodného na riešenie špecifických požiadaviek stavby.

DOPRAVA

Dopravu menších a ľahších komponentov, ako pojazdné lešenie, spotrebný materiál a iné, Vám vieme zabezpečiť buď vlastnou prepravou, alebo cez partnerskú doručovaciu firmu DB Schenker. V prípade potreby prepravovať väčšie množstvo materiálu, ako debniace systémy, fasádne lešenie, alebo rezivo Vám vieme sprostredkovať niekoľko spoločností špecializujúcich sa na takúto formu dopravy.

Ceny prenájmu