MASÍVNY HRANOL HEVEA

Drevený pohľadový hranol z masívu tropickej dreviny HEVEA

Kvalita:

A/B

Vlhkosť :

10 +- 2%

Lepidlo:

D4

Brúsenie:

brúsené brúsnym pásom so zrnitosťou 240

Povrchová úprava:

neošetrené

Využitie:

Interiér

Tvrdosť:

98,4 mPa

Priemerná hustota:

595 kg/m3

45.8788.76 s DPH

Vymazať
Katalógové číslo: - Kategórie: ,
Popis

MASÍVNY HRANOL HEVEA

Masívny pohľadový hranol z tropickej dreviny HEVEA rozmeru 70 x 70 mm. Hranoly sú tvrdé odolné a stabilné. Sú vysušené na 10%, brúsené pásom so zrnitosťou 240. Lamely sú spájané zubovitým spojom a lepidlom D4. Hranoly sú balené jednotlivo do fólie.

VYUŽITIE:

Pohľadové hranoly KVH z masívu HEVEA majú široké spektrum využitia v truhlárstve a konštrukčných prvkoch. Sú predovšetkým určené do interiéru ale pri správnom ošetrení (napr. náterom vonkajším lodným lakom s UV faktorom) sú použiteľné aj v exteriéri. Vhodné na výrobu stolových nôh, zábradlí, stropných podhľadov, prvkov z masívu v bytovom dizajne alebo drevených konštrukcií a rámov. V porovnaní s čerstvo narezaným nesušeným rezivom sa KVH hranoly z masívu HEVEA  nekrútia a riziko vzniku vysušených trhlín je prakticky nulové. Hranoly HEVEA sa odporúčajú natrieť tvrdým voskovým bezfarebným olejom Sayerlack OLL3904.

POPIS:

Drevený pohľadový hranol z masívu tropickej dreviny HEVEA (Malajský dub – kaučukovník) je technicky vysušený na 10%, brúsený pásom zrnitosti 240. Lamely sú spojené zubovým spojom a lepidlom D4. Zubový spoj nemá negatívny vplyv na mechanické vlastnosti dreva. Tropické drevo Hevea Brasilienis je ekologicky šetrné a pochádza z obnoviteľných zdrojov.

Služby

NÁVRH NASADENIA NA MIERU

Na základe výkresovej dokumentácie a konzultácie detailov, Vám vieme na mieru vypracovať optimalizovaný projekt nasadenia, tzv. kladačský plán, s presným množstvom potrebného materiálu.

PORADENSTVO

Naši technici Vám vždy ochotne poskytnú odborné a kvalifikované poradenstvo, či už pri výbere vhodného technického riešenia, alebo samotnej realizácií Vášho projektu. Taktiež Vám vieme poradiť pri správnom výbere spotrebného materiálu vhodného na riešenie špecifických požiadaviek stavby.

DOPRAVA

Dopravu menších a ľahších komponentov, ako pojazdné lešenie, spotrebný materiál a iné, Vám vieme zabezpečiť buď vlastnou prepravou, alebo cez partnerskú doručovaciu firmu DB Schenker. V prípade potreby prepravovať väčšie množstvo materiálu, ako debniace systémy, fasádne lešenie, alebo rezivo Vám vieme sprostredkovať niekoľko spoločností špecializujúcich sa na takúto formu dopravy.

Ceny prenájmu