Pištoľ na vytláčanie sáčkových silikónov/lepidiel KPM 600

Jednoduchá a rýchla práca s tmelmi, lepidlami a kartušami

Podkategória:

Lepidlá

Pištoľ KP M600:

Má prevodový mechanizmus pre ľahké vytláčanie, hák pre pohodlné skladovanie a ergonomickú rukoväť.

Materiál:

Kov + plast, masívny dizajn

Doručenie:

– V prípade tovaru skladom 1 – 2 pracovné dni.
– V prípade tovaru na objednávku 2-5 pracovných dní.

Balenie:

1 kus

37.44 s DPH

Dostupné na objednávku

Popis

Pištoľ na vytláčanie sáčkových silikónov/lepidiel KPM 600

Fischer vytláčacia pištoľ KPM 600 je vhodná na vytláčanie sáčkových silikón s obsahom do 600 ml. Je určená hlavne pre profesionálnych používateľov. Taktiež sa môžu vytláčať aj štandardné náplne. Prevodový pomer 18:1 umožňuje rýchle a beznámahové vytláčanie aj vysoko viskóznych hmôt a tým zaisťuje uvoľnenú prácu. Robustná konštrukcia s vytvrdenou tyčou piestu s protišmykovým efektom odolá náročným požiadavkám na stavenisku a ponúka tak dlhú životnosť. Dizajn zahŕňa aj hák uľahčujúci zasunutie tlačnej tyče a poskytuje pohodlný spôsob, ako ju uložiť počas prerušenia práce. Automatické povolenie (s funkciou zapnutia / vypnutia) zabraňuje nevyžiadaného vytláčania. Dva rôzne tlačné piesty (plastové pre rúrkové vrecká a kovové kazety) umožňujú flexibilné použitie.

Aplikácia

  • Ľahké vytláčanie kartuší

Vhodné pre

  • Kartuše s objemom do 600 ml
Služby

NÁVRH NASADENIA NA MIERU

Na základe výkresovej dokumentácie a konzultácie detailov, Vám vieme na mieru vypracovať optimalizovaný projekt nasadenia, tzv. kladačský plán, s presným množstvom potrebného materiálu.

PORADENSTVO

Naši technici Vám vždy ochotne poskytnú odborné a kvalifikované poradenstvo, či už pri výbere vhodného technického riešenia, alebo samotnej realizácií Vášho projektu. Taktiež Vám vieme poradiť pri správnom výbere spotrebného materiálu vhodného na riešenie špecifických požiadaviek stavby.

DOPRAVA

Dopravu menších a ľahších komponentov, ako pojazdné lešenie, spotrebný materiál a iné, Vám vieme zabezpečiť buď vlastnou prepravou, alebo cez partnerskú doručovaciu firmu DB Schenker. V prípade potreby prepravovať väčšie množstvo materiálu, ako debniace systémy, fasádne lešenie, alebo rezivo Vám vieme sprostredkovať niekoľko spoločností špecializujúcich sa na takúto formu dopravy.

Ceny prenájmu