Krytka AD

Diskrétne zakrytie vŕtaného otvoru po odstránení skrutky oka lešenia

Krytka AD:

Krytka je vhodná pri priemere 14 mm hmoždinky, napr. S 14 ROE a S 14 H R

Materiál:

Plast

Doručenie:

– V prípade tovaru skladom 1 – 2 pracovné dni.
– V prípade tovaru na objednávku 2-5 pracovných dní.

28.96 s DPH

Vymazať
Popis

Krytka AD

Krytka fischer AD zhotovená z vysoko kvalitného plastu je určená na trvalé utesnenie vŕtaných otvorov po odstránení upevňovacích prvkov lešenia. Krytka zaisťuje diskrétne prekrytie vŕtaného otvoru po odstránení lešenárskej skrutky s okom. Po odstránení skrutiek oka lešenia GS 12 a FI G 12 krytka uzavrie dieru.

Služby

NÁVRH NASADENIA NA MIERU

Na základe výkresovej dokumentácie a konzultácie detailov, Vám vieme na mieru vypracovať optimalizovaný projekt nasadenia, tzv. kladačský plán, s presným množstvom potrebného materiálu.

PORADENSTVO

Naši technici Vám vždy ochotne poskytnú odborné a kvalifikované poradenstvo, či už pri výbere vhodného technického riešenia, alebo samotnej realizácií Vášho projektu. Taktiež Vám vieme poradiť pri správnom výbere spotrebného materiálu vhodného na riešenie špecifických požiadaviek stavby.

DOPRAVA

Dopravu menších a ľahších komponentov, ako pojazdné lešenie, spotrebný materiál a iné, Vám vieme zabezpečiť buď vlastnou prepravou, alebo cez partnerskú doručovaciu firmu DB Schenker. V prípade potreby prepravovať väčšie množstvo materiálu, ako debniace systémy, fasádne lešenie, alebo rezivo Vám vieme sprostredkovať niekoľko spoločností špecializujúcich sa na takúto formu dopravy.

Ceny prenájmu